De Open Hof

…kom eens langs!

Elke zondagmorgen, maar ook op christelijke feestdagen, komen we in de kerk bij elkaar: om te zingen, te bidden, en om onder leiding van een predikant na te denken over de boodschap van de Bijbel.
We beginnen meestal om 9.30u. Vaak is er op zondagmiddag ook een kerkdienst; die begint dan om 16.30u. We proberen op allerlei manieren te variëren, want mensen zijn er nou eenmaal in allerlei soorten. Zo is er qua muziek veel afwisseling: van eerbiedig traditioneel tot vrolijk modern. Soms geven we extra aandacht aan kinderen, soms aan mensen die nog niet weten wat ze met het geloof moeten, en dan weer aan een andere doelgroep.
Uiteraard ben ook jij van harte welkom!
Wil je meer informatie of lid worden, neem dan contact op met het kerkelijk bureau: kerkelijkbureau@gkv-roden.nl

Wil je voor mij bidden?

Het gebed is het krachtigste en mooiste wat een christen kan aanbieden, dus bij deze: mail ons je gebedspunt, we bidden in een gesloten groep voor jou en dragen je op aan God.